Thursday, October 6, 2011

ساخت وسازهای پایتخت دراختیار 100نفر

معاون شهرسازی و معماری شهرداری تهران از وجود تنها 100 شرکت مجری ساختمان در پایتخت خبر داده که با این تعداد، در همین سال گذشته بیش از 17 هزار ساختمان مسکونی در تهران احداث شده است.

مقایسه این دو آمار نشان می دهد با فرض اینکه هر مجری قادر میر حسین موسوی   باشد سالانه معادل حداکثر توان خود (600واحد مسکونی) ساخت وساز کند در بهترین حالت هم اکنون فقط 10 درصد ساخت وسازهای شهر تهران توسط سازنده های صاحب صلاحیت انجام می شود و 90 درصد مابقی در اختیار افرادی است که برخی آنها را «بساز و بفروش» و برخی دیگر «شاغلان رشته های پردرآمد که قصد دارند سود درآمدشان را از طریق ساخت وساز چند برابر کنند» عنوان می کنند. هیربد معصومی معاون شهردار در گفت وگو با سایت اطلاع رسانی شهرداری –سما- اعلام کرده است: «یکی از عواملی که در ارتقای کیفیت ساختمان ها نقش دارد، مجریان ساختمانی ماهر است، اما متاسفانه کمتر از 100 مجری ساختمانی در سطح شهر تهران وجود دارد که این میزان تناسب لازم را با تعداد متقاضیان ساخت و ساز ندارد.» به گزارش «دنیای اقتصاد» حداکثر مجوزی که یک شرکت ساختمانی با گرید یک می تواند در سال دریافت کند 600 واحدمسکونی است که در این حالت مجموع مجریان حایز صلاحیت در شهر تهران می توانند 6 هزار واحد مسکونی احداث کنند. این در حالی است سکه بهار آزادی   که در سال 89 برابر اعلام بانک مرکزی 120 هزار واحدمسکونی جدید در تهران ساخته شده است. مانور گسترده غیرسازند ه ها در بازار ساخت وساز که نتیجه حجم محدود مجریان ساختمانی صاحب صلاحیت است باعث شده در عمده کارگاه های ساختمانی به غیر از کارگر و حداکثر کاردان، عوامل حرفه ای به خصوص مهندسان، کمتر دیده شوند. هیربد معصومی در این باره تاکید کرده، به دلیل تعداد کم مجریان ساختمانی، شاهد آن هستیم که اقداماتی نظیر امضا فروشی و عدم حضور در کارگاه از سوی برخی مجریان و مهندسان وجود دارد که موجب کاهش کیفیت ساخت و ساز می شود و به دنبال آن برخی اوقات حوادث ناگوار در سطح شهر اتفاق می افتد. به گزارش «دنیای اقتصاد» وظیفه مجری ساختمان طبق قانون موجود نظارت بر فعالیت انبوه سازان است، اما رییس انجمن  باراک اوباما  انبوه سازان معتقد است: انبوه ساز نیازی به نظارت مجری ندارد، بلکه خودش مجری محسوب می شود. به این ترتیب اگر تحلیل ایرج رهبر رییس انبوه سازان درست باشد باید در آنچه معاون شهردار تهران اعلام کرده تامل کرد، زیرا در تهران حداقل دو هزار انبوه ساز وجود دارد. اما چنانچه مجری، فراتر از انبوه ساز باشد، لازم است شهرداری در صدور بی رویه پروانه های ساختمانی برای پروژه هایی که مجری بالای سرآنها نیست، تجدیدنظر کند.


معاون شهرسازی و معماری شهرداری تهران از وجود تنها 100 شرکت مجری ساختمان در پایتخت خبر داده که با این تعداد، در همین سال گذشته بیش از 17 هزار ساختمان مسکونی در تهران احداث شده است.

مقایسه این دو آمار نشان می دهد با فرض اینکه هر مجری قادر بیمارستان امام خمینی   باشد سالانه معادل حداکثر توان خود (600واحد مسکونی) ساخت وساز کند در بهترین حالت هم اکنون فقط 10 درصد ساخت وسازهای شهر تهران توسط سازنده های صاحب صلاحیت انجام می شود و 90 درصد مابقی در اختیار افرادی است که برخی آنها را «بساز و بفروش» و برخی دیگر «شاغلان رشته های پردرآمد که قصد دارند سود درآمدشان را از طریق ساخت وساز چند برابر کنند» عنوان می کنند. هیربد معصومی معاون شهردار در گفت وگو با سایت اطلاع رسانی شهرداری –سما- اعلام کرده است: «یکی از عواملی که در ارتقای کیفیت ساختمان ها نقش دارد، مجریان ساختمانی ماهر است، اما متاسفانه کمتر از 100 مجری ساختمانی در سطح شهر تهران وجود دارد که این میزان تناسب شبکه های ماهواره ای    لازم را با تعداد متقاضیان ساخت و ساز ندارد.» به گزارش «دنیای اقتصاد» حداکثر مجوزی که یک شرکت ساختمانی با گرید یک می تواند در سال دریافت کند 600 واحدمسکونی است که در این حالت مجموع مجریان حایز صلاحیت در شهر تهران می توانند 6 هزار واحد مسکونی احداث کنند. این در حالی است که در سال 89 برابر اعلام بانک مرکزی 120 هزار واحدمسکونی جدید در تهران ساخته شده است. مانور گسترده غیرسازند ه ها در بازار ساخت وساز که نتیجه حجم محدود مجریان ساختمانی صاحب صلاحیت است باعث شده در عمده کارگاه های ساختمانی به غیر از کارگر و حداکثر کاردان، عوامل حرفه ای به خصوص مهندسان، کمتر دیده شوند. هیربد معصومی در این باره تاکید کرده، به دلیل تعداد کم مجریان ساختمانی، شاهد آن هستیم که اقداماتی نظیر امضا فروشی و عدم حضور در کارگاه از سوی برخی مجریان و مهندسان وجود دارد که موجب کاهش کیفیت ساخت و ساز می شود و به دنبال آن برخی اوقات حوادث ناگوار در سطح شهر اتفاق می افتد. به گزارش «دنیای اقتصاد» وظیفه مجری ساختمان طبق قانون موجود نظارت بر فعالیت انبوه سازان است، اما رییس انجمن انبوه سازان معتقد است: انبوه ساز نیازی به نظارت مجری ندارد، بلکه خودش مجری محسوب می شود. به این ترتیب اگر تحلیل ایرج رهبر رییس انبوه سازان درست باشد باید در آنچه معاون شهردار تهران اعلام کرده تامل کرد، زیرا در تهران حداقل دو باز داشت شدگان اخیر     هزار انبوه ساز وجود دارد. اما چنانچه مجری، فراتر از انبوه ساز باشد، لازم است شهرداری در صدور بی رویه پروانه های ساختمانی برای پروژه هایی که مجری بالای سرآنها نیست، تجدیدنظر کند.


معاون شهرسازی و معماری شهرداری تهران از وجود تنها 100 شرکت مجری ساختمان در پایتخت خبر داده که با این تعداد، در همین سال گذشته بیش از 17 هزار ساختمان مسکونی در تهران احداث شده است.

مقایسه این دو آمار نشان می دهد با فرض اینکه هر مجری قادر باشد سالانه معادل حداکثر توان خود (600واحد مسکونی) ساخت وساز کند در بهترین حالت هم اکنون فقط 10 درصد ساخت وسازهای شهر تهران توسط سازنده های صاحب صلاحیت انجام می شود و 90 درصد مابقی در اختیار افرادی است که برخی آنها را «بساز و بفروش» و برخی دیگر «شاغلان رشته های پردرآمد که قصد دارند سود درآمدشان را از طریق ساخت وساز چند برابر کنند» عنوان می کنند. هیربد معصومی معاون شهردار در گفت وگو با سایت اطلاع رسانی شهرداری –سما- اعلام کرده است: «یکی از عواملی که در ارتقای کیفیت ساختمان ها نقش دارد، مجریان ساختمانی ماهر است، اما متاسفانه کمتر از 100 مجری ساختمانی در سطح شهر تهران وجود دارد که این میزان تناسب لازم را با تعداد متقاضیان داریوش مهر جویی   ساخت و ساز ندارد.» به گزارش «دنیای اقتصاد» حداکثر مجوزی که یک شرکت ساختمانی با گرید یک می تواند در سال دریافت کند 600 واحدمسکونی است که در این حالت مجموع مجریان حایز صلاحیت در شهر تهران می توانند 6 هزار واحد مسکونی احداث کنند. این در حالی است که در سال 89 برابر اعلام بانک مرکزی 120 هزار واحدمسکونی جدید در تهران ساخته شده است. مانور گسترده غیرسازند ه ها در بازار ساخت وساز که نتیجه حجم محدود مجریان ساختمانی صاحب صلاحیت است باعث شده در عمده کارگاه های ساختمانی به غیر از کارگر و حداکثر کاردان، عوامل حرفه ای به خصوص مهندسان، کمتر دیده شوند. هیربد معصومی در این باره تاکید کرده، به دلیل تعداد کم مجریان ساختمانی، شاهد آن هستیم که اقداماتی نظیر امضا لیلا حاتمی   فروشی و عدم حضور در کارگاه از سوی برخی مجریان و مهندسان وجود دارد که موجب کاهش کیفیت ساخت و ساز می شود و به دنبال آن برخی اوقات حوادث ناگوار در سطح شهر اتفاق می افتد. به گزارش «دنیای اقتصاد» وظیفه مجری ساختمان طبق قانون موجود نظارت بر فعالیت انبوه سازان است، اما رییس انجمن انبوه سازان معتقد است: انبوه ساز نیازی به نظارت مجری ندارد، بلکه خودش مجری محسوب می شود. به این ترتیب اگر تحلیل ایرج رهبر رییس انبوه سازان درست باشد باید در آنچه معاون شهردار تهران اعلام کرده تامل کرد، زیرا در تهران حداقل دو هزار انبوه ساز وجود دارد. اما چنانچه مجری، فراتر از انبوه ساز باشد، لازم است شهرداری در صدور بی رویه پروانه های ساختمانی برای پروژه هایی که مجری بالای سرآنها نیست، تجدیدنظر کند.


معاون شهرسازی و معماری شهرداری تهران از وجود تنها 100 شرکت مجری ساختمان در پایتخت خبر داده که با این تعداد، در همین سال گذشته بیش از 17 هزار ساختمان مسکونی در تهران احداث شده است.

مقایسه این دو آمار نشان می دهد با فرض اینکه هر مجری قادر باشد سالانه معادل حداکثر توان خود (600واحد مسکونی) ساخت وساز کند در بهترین حالت هم اکنون فقط 10 درصد ساخت وسازهای شهر تهران توسط سازنده های صاحب صلاحیت انجام می شود و 90 درصد مابقی در اختیار افرادی است که برخی آنها را «بساز و بفروش» و برخی دیگر «شاغلان رشته های پردرآمد که قصد دارند سود درآمدشان را از طریق ساخت وساز چند برابر کنند» عنوان می کنند. هیربد معصومی معاون شهردار در گفت وگو با سایت اطلاع رسانی شهرداری –سما- اعلام کرده است: «یکی از عواملی که در ارتقای کیفیت ساختمان ها نقش دارد، مجریان ساختمانی ماهر است، اما متاسفانه کمتر از 100 مجری ساختمانی در سطح شهر تهران وجود دارد که این میزان تناسب لازم را با تعداد متقاضیان ساخت و ساز ندارد.» به گزارش «دنیای اقتصاد» حداکثر مجوزی که یک شرکت ساختمانی با گرید یک می تواند در سال دریافت کند 600 واحدمسکونی است که در این حالت مجموع مجریان حایز صلاحیت در شهر تهران می توانند 6 هزار واحد مسکونی احداث کنند. این در حالی است که در سال 89 برابر شهاب حسینی   اعلام بانک مرکزی 120 هزار واحدمسکونی جدید در تهران ساخته شده است. مانور گسترده غیرسازند ه ها در بازار ساخت وساز که نتیجه حجم محدود مجریان ساختمانی صاحب صلاحیت است باعث شده در عمده کارگاه های ساختمانی به غیر از کارگر و حداکثر کاردان، عوامل حرفه ای به خصوص مهندسان، کمتر دیده شوند. هیربد معصومی در این باره تاکید کرده، به دلیل تعداد کم مجریان ساختمانی، شاهد آن هستیم که سازمان بازرسی کل کشور   اقداماتی نظیر امضا فروشی و عدم حضور در کارگاه از سوی برخی مجریان و مهندسان وجود دارد که موجب کاهش کیفیت ساخت و ساز می شود و به دنبال آن برخی اوقات حوادث ناگوار در سطح شهر اتفاق می افتد. به گزارش «دنیای اقتصاد» وظیفه مجری ساختمان طبق قانون موجود نظارت بر فعالیت انبوه سازان است، اما رییس انجمن انبوه سازان معتقد است: انبوه ساز نیازی به نظارت مجری ندارد، بلکه خودش مجری محسوب می شود. به این ترتیب اگر تحلیل ایرج رهبر رییس انبوه سازان درست باشد باید در آنچه معاون شهردار تهران اعلام کرده تامل کرد، زیرا در تهران حداقل دو هزار انبوه ساز وجود دارد. اما چنانچه مجری، فراتر از انبوه ساز باشد، لازم است شهرداری در صدور بی رویه پروانه های ساختمانی برای پروژه هایی که مجری بالای سرآنها نیست، تجدیدنظر کند.


معاون شهرسازی و معماری شهرداری تهران از وجود تنها 100 شرکت مجری ساختمان در پایتخت خبر داده که با این تعداد، در همین سال گذشته بیش از 17 هزار ساختمان مسکونی در تهران احداث شده است.

مقایسه این دو آمار نشان می دهد با فرض اینکه هر مجری قادر باشد سالانه معادل حداکثر توان خود (600واحد مسکونی) ساخت وساز کند در بهترین حالت هم اکنون فقط 10 درصد ساخت وسازهای شهر تهران توسط سازنده های صاحب صلاحیت انجام می شود و 90 درصد مابقی در اختیار افرادی است که برخی آنها را «بساز و بفروش» و برخی دیگر «شاغلان رشته های پردرآمد که قصد دارند سود درآمدشان را از طریق ساخت وساز چند برابر کنند» عنوان می کنند. هیربد معصومی معاون شهردار در هتل ارزان ترکیه   گفت وگو با سایت اطلاع رسانی شهرداری –سما- اعلام کرده است: «یکی از عواملی که در ارتقای کیفیت ساختمان ها نقش دارد، مجریان ساختمانی ماهر است، اما متاسفانه کمتر از 100 مجری ساختمانی در سطح شهر تهران وجود دارد که این میزان تناسب لازم را با تعداد متقاضیان ساخت و ساز ندارد.» به گزارش «دنیای اقتصاد» حداکثر مجوزی که یک شرکت ساختمانی با گرید یک می تواند در سال دریافت کند 600 واحدمسکونی است که در این حالت مجموع مجریان حایز صلاحیت در شهر تهران می توانند 6 هزار واحد مسکونی احداث کنند. این در حالی است که در سال 89 برابر اعلام بانک مرکزی 120 هزار واحدمسکونی جدید در تهران ساخته شده است. مانور گسترده غیرسازند ه ها در بازار ساخت وساز که نتیجه حجم محدود مجریان ساختمانی بلیط ارزان آنتالیا   صاحب صلاحیت است باعث شده در عمده کارگاه های ساختمانی به غیر از کارگر و حداکثر کاردان، عوامل حرفه ای به خصوص مهندسان، کمتر دیده شوند. هیربد معصومی در این باره تاکید کرده، به دلیل تعداد کم مجریان ساختمانی، شاهد آن هستیم که اقداماتی نظیر امضا فروشی و عدم حضور در کارگاه از سوی برخی مجریان و مهندسان وجود دارد که موجب کاهش کیفیت ساخت و ساز می شود و به دنبال آن برخی اوقات حوادث ناگوار در سطح شهر اتفاق می افتد. به گزارش «دنیای اقتصاد» وظیفه مجری ساختمان طبق قانون موجود نظارت بر فعالیت انبوه سازان است، اما رییس انجمن انبوه سازان معتقد است: انبوه ساز نیازی به نظارت مجری ندارد، بلکه خودش مجری محسوب می شود. به این ترتیب اگر تحلیل ایرج رهبر رییس انبوه سازان درست باشد باید در آنچه معاون شهردار تهران اعلام کرده تامل کرد، زیرا در تهران حداقل دو هزار انبوه ساز وجود دارد. اما چنانچه مجری، فراتر از انبوه ساز باشد، لازم است شهرداری در صدور بی رویه پروانه های ساختمانی برای پروژه هایی که مجری بالای سرآنها نیست، تجدیدنظر کند.


معاون شهرسازی و معماری شهرداری تهران از وجود تنها 100 شرکت مجری ساختمان در پایتخت خبر داده که با این تعداد، در همین سال گذشته بیش از 17 هزار ساختمان مسکونی در تهران احداث شده است.

مقایسه این دو آمار نشان می دهد با فرض اینکه هر مجری قادر باشد سالانه معادل حداکثر توان خود (600واحد مسکونی) ساخت وساز کند در بهترین حالت هم اکنون فقط 10 درصد ساخت وسازهای شهر تهران تور استانبول   توسط سازنده های صاحب صلاحیت انجام می شود و 90 درصد مابقی در اختیار افرادی است که برخی آنها را «بساز و بفروش» و برخی دیگر «شاغلان رشته های پردرآمد که قصد دارند سود درآمدشان را از طریق ساخت وساز چند برابر کنند» عنوان می کنند. هیربد معصومی معاون شهردار در گفت وگو با سایت اطلاع رسانی شهرداری –سما- اعلام کرده است: «یکی از عواملی که در ارتقای کیفیت ساختمان ها نقش دارد، مجریان ساختمانی ماهر است، اما متاسفانه کمتر از 100 مجری ساختمانی در سطح شهر تهران وجود دارد که این میزان تناسب لازم را با تعداد متقاضیان ساخت و ساز ندارد.» به گزارش «دنیای اقتصاد» حداکثر مجوزی که یک شرکت ساختمانی با گرید یک می تواند در سال دریافت کند 600 واحدمسکونی است که بلیط ارزان پنانگ  در این حالت مجموع مجریان حایز صلاحیت در شهر تهران می توانند 6 هزار واحد مسکونی احداث کنند. این در حالی است که در سال 89 برابر اعلام بانک مرکزی 120 هزار واحدمسکونی جدید در تهران ساخته شده است. مانور گسترده غیرسازند ه ها در بازار ساخت وساز که نتیجه حجم محدود مجریان ساختمانی صاحب صلاحیت است باعث شده در عمده کارگاه های ساختمانی به غیر از کارگر و حداکثر کاردان، عوامل حرفه ای به خصوص مهندسان، کمتر دیده شوند. هیربد معصومی در این باره تاکید کرده، به دلیل تعداد کم مجریان ساختمانی، شاهد آن هستیم که اقداماتی نظیر امضا فروشی و عدم حضور در کارگاه از سوی برخی مجریان و مهندسان وجود دارد که موجب کاهش کیفیت ساخت و ساز می شود و به دنبال آن برخی اوقات حوادث ناگوار در سطح شهر اتفاق می افتد. به گزارش «دنیای اقتصاد» وظیفه مجری ساختمان طبق قانون موجود نظارت بر فعالیت انبوه سازان است، اما رییس انجمن انبوه سازان معتقد است: انبوه ساز نیازی به نظارت مجری ندارد، بلکه خودش مجری محسوب می شود. به این ترتیب اگر تحلیل ایرج رهبر رییس انبوه سازان درست باشد باید در آنچه معاون شهردار تهران اعلام کرده تامل کرد، زیرا در تهران حداقل دو هزار انبوه ساز وجود دارد. اما چنانچه مجری، فراتر از انبوه ساز باشد، لازم است شهرداری در صدور بی رویه پروانه های ساختمانی برای پروژه هایی که مجری بالای سرآنها نیست، تجدیدنظر کند.


معاون شهرسازی و معماری شهرداری تهران از وجود تنها 100 شرکت مجری ساختمان در پایتخت خبر داده که با این تعداد، در همین سال گذشته بیش از 17 هزار ساختمان مسکونی در تهران احداث شده است.

مقایسه این دو آمار نشان می دهد با فرض اینکه هر مجری قادر باشد سالانه معادل حداکثر توان خود (600واحد مسکونی) ساخت وساز کند در بهترین حالت هم اکنون فقط 10 درصد ساخت وسازهای شهر تهران توسط سازنده های صاحب صلاحیت انجام می شود و 90 درصد مابقی در اختیار افرادی است که برخی آنها را «بساز و بفروش» و برخی دیگر «شاغلان رشته های پردرآمد که قصد دارند سود درآمدشان را از طریق ساخت وساز چند برابر کنند» عنوان می کنند. هیربد معصومی معاون شهردار تور دوبی   در گفت وگو با سایت اطلاع رسانی شهرداری –سما- اعلام کرده است: «یکی از عواملی که در ارتقای کیفیت ساختمان ها نقش دارد، مجریان ساختمانی ماهر است، اما متاسفانه کمتر از 100 مجری ساختمانی در سطح شهر تهران وجود دارد که این میزان تناسب لازم را با تعداد متقاضیان ساخت و ساز ندارد.» به گزارش «دنیای اقتصاد» حداکثر مجوزی که یک شرکت ساختمانی با گرید یک می تواند در سال دریافت کند 600 واحدمسکونی است که در این حالت مجموع مجریان حایز صلاحیت در شهر تهران می توانند 6 هزار واحد مسکونی احداث کنند. این در حالی است که در سال 89 برابر اعلام بانک مرکزی 120 هزار واحدمسکونی جدید در تهران ساخته شده است. مانور گسترده غیرسازند ه ها در بازار ساخت وساز که نتیجه حجم محدود مجریان ساختمانی بلیط ارزان قبرس   صاحب صلاحیت است باعث شده در عمده کارگاه های ساختمانی به غیر از کارگر و حداکثر کاردان، عوامل حرفه ای به خصوص مهندسان، کمتر دیده شوند. هیربد معصومی در این باره تاکید کرده، به دلیل تعداد کم مجریان ساختمانی، شاهد آن هستیم که اقداماتی نظیر امضا فروشی و عدم حضور در کارگاه از سوی برخی مجریان و مهندسان وجود دارد که موجب کاهش کیفیت ساخت و ساز می شود و به دنبال آن برخی اوقات حوادث ناگوار در سطح شهر اتفاق می افتد. به گزارش «دنیای اقتصاد» وظیفه مجری ساختمان طبق قانون موجود نظارت بر فعالیت انبوه سازان است، اما رییس انجمن انبوه سازان معتقد است: انبوه ساز نیازی به نظارت مجری ندارد، بلکه خودش مجری محسوب می شود. به این ترتیب اگر تحلیل ایرج رهبر رییس انبوه سازان درست باشد باید در آنچه معاون شهردار تهران اعلام کرده تامل کرد، زیرا در تهران حداقل دو هزار انبوه ساز وجود دارد. اما چنانچه مجری، فراتر از انبوه ساز باشد، لازم است شهرداری در صدور بی رویه پروانه های ساختمانی برای پروژه هایی که مجری بالای سرآنها نیست، تجدیدنظر کند.


معاون شهرسازی و معماری شهرداری تهران از وجود تنها 100 شرکت مجری ساختمان در پایتخت خبر داده که با این تعداد، در همین سال گذشته بیش از 17 هزار ساختمان مسکونی در تهران احداث شده است.

مقایسه این دو آمار نشان می دهد با فرض اینکه هر مجری قادر باشد سالانه معادل حداکثر توان خود (600واحد مسکونی) ساخت وساز کند در بهترین حالت هم اکنون فقط 10 درصد ساخت وسازهای شهر بلیط ارزان آنکارا   تهران توسط سازنده های صاحب صلاحیت انجام می شود و 90 درصد مابقی در اختیار افرادی است که برخی آنها را «بساز و بفروش» و برخی دیگر «شاغلان رشته های پردرآمد که قصد دارند سود درآمدشان را از طریق ساخت وساز چند برابر کنند» عنوان می کنند. هیربد معصومی معاون شهردار در گفت وگو با سایت اطلاع رسانی شهرداری –سما- اعلام کرده است: «یکی از عواملی که در ارتقای کیفیت ساختمان ها نقش دارد، مجریان ساختمانی ماهر است، اما متاسفانه کمتر از 100 مجری ساختمانی در سطح شهر تهران وجود دارد که این میزان تناسب لازم را با تعداد متقاضیان ساخت و ساز ندارد.» به گزارش «دنیای اقتصاد» حداکثر مجوزی که یک شرکت ساختمانی با گرید یک می تواند در سال دریافت کند 600 واحدمسکونی است که در این حالت مجموع مجریان حایز صلاحیت در شهر تهران می توانند 6 هزار واحد مسکونی احداث کنند. این در حالی است که در سال 89 برابر اعلام بانک مرکزی 120 هزار واحدمسکونی جدید در تهران ساخته شده است. مانور گسترده غیرسازند ه ها در بازار ساخت وساز که نتیجه حجم محدود مجریان ساختمانی بلیط ارزان هامبورگ   صاحب صلاحیت است باعث شده در عمده کارگاه های ساختمانی به غیر از کارگر و حداکثر کاردان، عوامل حرفه ای به خصوص مهندسان، کمتر دیده شوند. هیربد معصومی در این باره تاکید کرده، به دلیل تعداد کم مجریان ساختمانی، شاهد آن هستیم که اقداماتی نظیر امضا فروشی و عدم حضور در کارگاه از سوی برخی مجریان و مهندسان وجود دارد که موجب کاهش کیفیت ساخت و ساز می شود و به دنبال آن برخی اوقات حوادث ناگوار در سطح شهر اتفاق می افتد. به گزارش «دنیای اقتصاد» وظیفه مجری ساختمان طبق قانون موجود نظارت بر فعالیت انبوه سازان است، اما رییس انجمن انبوه سازان معتقد است: انبوه ساز نیازی به نظارت مجری ندارد، بلکه خودش مجری محسوب می شود. به این ترتیب اگر تحلیل ایرج رهبر رییس انبوه سازان درست باشد باید در آنچه معاون شهردار تهران اعلام کرده تامل کرد، زیرا در تهران حداقل دو هزار انبوه ساز وجود دارد. اما چنانچه مجری، فراتر از انبوه ساز باشد، لازم است شهرداری در بلیط ارزان سوئیس   صدور بی رویه پروانه های ساختمانی برای پروژه هایی که مجری بالای سرآنها نیست، تجدیدنظر کند.


No comments:

Post a Comment